ICT-spreekuur met Friesland College

07 december 2021Heel veel mensen zijn geraakt door de coronacrisis. Dit kan voor iedereen in de strijd tegen het coronavirus ook veel onzekerheid en vragen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld als het gaat om het aanmaken van een QR-code, online zaken regelen, thuiswerken, problemen met de computer, maar ook digitale veiligheid.

Digitale hulpmiddelen
In deze tijd van ‘afstand houden’ worden we steeds meer afhankelijk van digitale hulpmiddelen om goed te blijven functioneren. Er wordt veel gebruik gemaakt van videobellen en hiernaast bestellen consumenten meer goederen online. Toch blijkt dat een QR-code aanmaken of videobellen via de Ipad niet zomaar eventjes geregeld is.  

Friesland College helpt bewoners
Om de bewoners van Nijlân te helpen, gaan we samen met het Friesland College en de MKB Cyber Campus starten met een ICT Spreekuur. ICT-studenten assisteren u bijvoorbeeld bij computer problemen, het aanmaken van een QR-code, Skype bellen, Microsoft Teams of andere vormen van beeldbellen, veilig thuiswerken, problemen met de laptop of met de smartphone en nog veel meer vragen die te maken hebben met ICT.

Het wijkpanel en wijkcentrum Nijlân werken op het gebied van digitalisering al langer samen met het Friesland College en starten nu dus dit ICT spreekuur.

Op deze manier ondersteunen wij digitaal.

  ICT-spreekuur inict spreekuur nijlan Wijkcentrum
  De ICT studenten van het Friesland College zijn op onderstaande datums te vinden in het wijkcentrum van 13:00 – 15:00 uur:

  •   woensdag 8 december
  •   woensdag 15 december
  •   woensdag 22 december
  •   woensdag 12 januari 

Contact

Adres


Surinamestraat 31
8931 CX Leeuwarden
058-2885403

Facebook

© Copyright Wijk Nijlân  |  Login  |  Privacy Statement  |  Ontwerp WebSpinner